Lokacija

Gdje se nalazimo

Selo Čabrunići smjestilo se u južnom dijelu središnje Istre dvadesetak kilometara vožnje brzom cestom od Pule: krenite Vodnjanskom cestom do Vodnjana, u Vodnjanu skrenite prema cesti za Svetvinčenat. Prolazi se kroz Juršiće te nakon 1 km dolazimo do skretanja na lijevo za Čabruniće. Vozite još 500 metara te nakon table Čabrunići još 50 m, zatim skrenete desno. Produžite još stotinjak metara i stigli ste na svoje odredište – Plaza Istra.
Iz pulske zračne luke polijeću zrakoplovi prema svim većim europskim metropolama. Osim zrakoplovom, u Čabruniće možete stići i vlakom iz Ljubljane, a brza autocesta – istarski Y – brzo će vas dovesti iz Trsta i Rijeke, odnosno Ljubljane, Beča ili pak Zagreba.
Ako dolazite iz smijera Trsta, nakon što uđete u Hrvatsku, vozite cestom 11 i cestom 21. Skrenite lijevo na cestu A9 i siđite na Čvoru Kanfanar. Skrenite na desno na cestu 5077 prema Kanfanaru. U Kanfanaru skrenite na desno na cestu 5097 prema Svetvinčentu. Dolaskom do ceste 5190 skrenite na desno prema Svetvinčentu, Puli. Kad prođete Bijažiće treba vam još 2 km do putokaza za skretanje na desno prema Čabrunićima. Nakon tabele Čabrunići na ulazu u selo, vozite još 50 m i skrenite na desno. Produžite još stotinjak metara i stigli ste do vila Modena i Luxoria.
Stižete li iz Ljubljane, uputite se autocestom A1 prema Hrvatskoj. Nakon ulaska u Hrvatsku nastavite cestom 201 te skrenite desno na cestu 5011. Nastavite cestom 5013 pa cestom 5046 s koje siđite na Čvoru Žminj. Skrenite lijevo na cestu 5077 prema Žminju. Kod kružnog toka skrenite desno na cestu 5190 prema Puli. Prođite Svetvinčenat, Bijažiće. 2 km od Bijažića prema Puli je putokaz za skretanje na desno prema Čabrunićima. Nakon tabele Čabrunići na ulazu u selo, vozite još 50 m i skrenite na desno. Produžite još stotinjak metara i stigli ste do vila Modena i Luxoria.
Iz Zagreba se uputite autocestom A1, a na izlazu 6-Bosiljevo II izađite na autocestu A6/E65 prema Rijeci/Puli. Nakon 80 km izađite na izlazu Rijeka-istok/Split. Nastavite prema cesti A7/E61 te izađite na izlazu prema Opatiji/Puli. Vozite autocestom A8 s koje siđite na čvoru Žminj. Skrenite lijevo na cestu 5077, zatim desno na cestu 5190, a još dva skretanja udesno, nakon 11 te nakon 2,5 km vožnje, dovest će Vas do Čabrunića.

 Najbliža zračna luka:  Pula 25 km, Trst (IT) 100 km
 Najbliži ulaz na autoput:  Žminj 5 km
 Najbliža plaža:  Krnica 17 km
 Najbliži dućan: Barban ili Žminj 3 km
 Najbliži restoran: Svetvinčenat 4 km
 Prijevoz:  Automobil