Moj kutak

Ideja vodilja koja stoji iza projekta Plaza Istra bila je pronaći odgovarajuću sinergiju ekologije i arhitekture koja će omogućiti aktualizaciju kulture življenja s onu stranu užurbane gradske svakodnevice. Razmišljajući o istinskoj kvaliteti života došli smo do vizije koja ujedinjuje elemente netaknute prirode s elementima tradicijske kulture.
Projekt se sastoji od izgradnje dviju ekskluzivnih vila smještenih na velikim parcelama u mirnom selu Čabrunići usred istarskog poluotoka.
Ovu smo lokaciju odabrali upravo zbog toga što ujedinjuje dva elementa koji su po našem mišljenju nužni za potpuni odmor: izoliranost koja pruža savršeni mir i povezanost s okolicom koja omogućuje brz dolazak do ovog mirnog kutka – lokacija je odlično povezana s Trstom i Bečom, a preko pulske zračne luke i s ostalim europskim i svjetskim metropolama – te lako povezivanje s okolnim prirodnim i kulturnim bogatstvima. Selo Čabrunići od mora je udaljeno tek petnaest minuta, a okruženo je lovnim šumama, biciklističkim i pješačkim stazama. Do savudrijskih golf terena Adriatic potrebno je tek 25 minuta vožnje, a u neposrednoj blizini organiziraju se različiti sajmovi, festivali i fešte, poput međunarodnog Festivala plesa i neverbalnog kazališta ili Istraetnojazz festivala.
Svaka od dviju ekskluzivnih vila koje vam predstavljamo će vrhunskim materijalima i kvalitetom izvedbe zadovoljiti i najzahtjevnijeg kupca ili gosta. Eksterijer vila potpuno je uklopljen u okoliš zahvaljujući mediteranskom raslinju koje okružuje vilu, a oplata od autohtonog istarskog kamena komunicira s postojećim objektima u selu Čabrunići.
Projekt smo namijenili pojedincima i obiteljima koji se vole osamiti i boraviti u prirodi, ali traže mjesto koje im može ponuditi i više od toga – mjesto bogato kulturom i legendama, neodoljivom gastronomijom i netaknutom prirodom ispunjenom neobičnostima i raznovrsnim mogućnostima rekreacije, mjesto sa srdačnim ljudima koji još i danas žive polaganim i tradicijskim životom. Naše luksuzne vile pružit će idealan dom poslovnim ljudima koji raspolažu ograničenim vremenom kojega ne žele trošiti na duga putovanja do destinacije iz snova. Ako tražite svoj djelić raja, ne morate ići daleko: za vas smo sačuvali kutak u srcu sunčanog poluotoka Istre i u njemu izgradili vilu Modenu i vilu Luxoriu.